قابل توجه افرادی که دارای پذیرش مستر به زبان انگلیسی یا دکترا هستند و قصد دارند برای ویزا اقدام نمایند :

Capture
این دسته از افراد بر روی این لینک درخواست تشکیل پرونده میدهند. تنها تفاوت این گروه با سایر داوطلبان این است که بر روی پرونده آنلاین و درقسمت انتخاب وضعیت، گزینه je suis admis را انتخاب می نمایند و در این قسمت پس از مشخص نمودن رشته خود، می بایست مدارک مربوط به پذیرش خود را نیز اسکن و اضافه نمایند که شامل لیست زیر است:

– ترجمه شناسنامه یا کپی پاسپورت

– (ریز نمرات سال دوم و سوم دبیرستان (فقط افرادی که برای سال دوم لیسانس، DUT ، BTS ،CPGE اقدام می کنند). مهر تاییدیه دبیرستان باید بر روی مدارک باشد)

– ریز نمرات و مدرک پیش دانشگاهی

– ریز نمرت تمام سالهای دانشگاه (نمرات هر ترم)

– مدارک دانشگاهی نظیر کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و غیره

– گواهی اشتغال به تحصیل فقط برای افرادی که در حال تحصیل هستند

– رزومه(CV)

– مدرک زبان فرانسه و انگلیسی(در صورت نیاز)

توجه داشته باشید که بخش انتخاب رشته در قسمت je suis admis وجود ندارد .

این گروه از داوطلبان به دلیل اینکه پذیر ش خود را گرفته اند، بایستی بدین طریق تشکیل پرونده دهند تا دفتر کامپوس فرانس بتواند پرونده آنها را بررسی کرده و آنها را دعوت به مصاحبه نماید.

مطالب مرتبط