سوال : سلام..من دانشجوی حقوق هستم البته این ترم باید فارغ التحصیل میشدم اما به دلیل حذف ترمی هایی که داشتم درسم کمی طول میکشه!
سوالی که من ازتون دارم اینه که لطفا توضیح بدید ایا برای ادامه تحصیل در رشته حقوق در فرانسه به معدل لیسانس توجه میکنند یا خیر؟ اگه توجه میکنن لطفا بگید معدل باید از چند به بالا باشه؟
۲- سایتی که در مورد رشته حقوق داده بودید کمپلت فرانسویه و من تازه دارم این زبان رو یاد میگیرم!
۳- برای درخواست دادن از کی و چگونه باید اقدام کرد؟
۴- ساپورت مالیم چقدر باید باشه؟
۵- هزینه تحصیلم و مسکن و … در ماه چه قدر میشه و ایا از لحاظ کاری تضمینی هست یا خیر؟
۶- ایا بعد از اتمام تحصیل میتونم اونجا بمونم یا محدودیت وجود داره!

پاسخ : سلام ، قبل از هر چیز بگم شما حتما با دقت تمام مطالب سایت به خصوص سوال جواب ها رو بخونید .. چون جواب خیلی‌ از سوالات شما اونجا موجود هست، با این حال جواب سوالات شما:

۱- نه اینجا معدل به اون اندازه مهم نیست البته معادله زیر ۱۴ دیگه خیلی‌ ضایع هست..ولی‌ سعی‌ کنید ۱۵ به بالا باشه(معدل لیسانس)چیزی که اینجا برای دادن پذیرش مهمه میزان تسلط شما به زبان و نیز داشتن یکی‌ ۲ تا مقاله یا تحقیق هست،که میتونید ظرف این یک ساله باقیمانده بنویسد و بعد به زبان فرانسه بدید ترجمه کنن.. این خیلی‌ مهمه… من ۳ تا تحقیق دادم هر کدوم ۵ صفحه ، خوب با اینا احتمال پذیرش گرفتنتون خیلی‌ زیاد می‌شه

۲- خوب ببین اون سایت به زبان فرانسه بود .. حالا ببین من از دانشگاه خودمون چند تا آدرس ایمیل گرفتم.. دانشگاه ما خیلی‌ معروفه در فرانسه… نزدیک پاریس هم هست و زندگی‌ هم ارزونه.. ببین تو به این ایمیل ها یه نامه میدی به زبان انگلیسه.. و میگی‌ که ساله دیگه بعده تموم شدن درست می‌خوای بیای‌ اونجا ادامه بدی . ببین یه نامهٔ خیلی‌ باکلاس و تمیز بنویس بگو که ساله چندمی‌ چی‌ میخونی‌ و کی‌ می‌خوای بیای‌ اونجا ( فکر کنم ۲۰۰۸-۲۰۰۹ می‌شه ) بعد بگو که ۳ تا تحقیق داری و از این چیزا دیگه، انگلیسیت هم که خوبه دیگه بعد بهشون میل کن.. تا ۲ هفته صبر کن بهت جواب میدن.. اینها مسول بخش فوق لیسانس ( مستر ) در دانشکدهٔ حقوق هستن،راستی‌ اینجا در هر دانشگاهی‌ یه مستری هست به زبان انگلیسی به نامه مستر اورپین Master Europian در این مستر تو فقط به انگلیسی‌ درس میخونی‌ ..آدرس میل ها رو برات فرستادم

۳- روش دیگه ای‌ هم برای گرفتن پذیرش هست ولی‌ گرون.. یه اشخاصی‌ هستن که ۲ میلیون میگیرن برات به صورت تضمینی‌ پذیرش میگیرن، منم چند تا میشناسم که شرکت دارن کارشون هم تایید شدس.. ولی‌ حیفه‌… اگه خودت زبانت خوب باشه دیگه لازم نیست این همه پول بدی.. همین روشی‌ رو که گفتم امتحان کن، ببین یه سایتی‌ هست که در اونجا برای پذیرش اقدام می‌کنن… اونم بهت میگم.اول این مورد ۲ رو انجام بده،میلت که آماده شد به من بگو یه کپی‌ رو هم برای من بفرس

۴ و ۵- ساپورت مالی‌ در پاسخهای قبلی توضیح داده شده.

۶- بله راه داری..ولی‌ یه کم سخته…سایتم رو کامل بخون توضیح دادم چه جوری می‌شه موند ( در جواب سوال یکی‌ )

بی‌ خبرم نزار، قربانت امین

مطالب مرتبط